Privébedrijven

Ondernemers met een eigen bedrijf hebben specifieke ondersteuning nodig wanneer ze hun zaak willen uitbouwen.

Wij werken nauw met u samen, in elke levenscyclus van uw bedrijf, tot u beslist uw bedrijf over te dragen of te verkopen.

Bescherm het bedrijf dat u hebt opgebouwd

Ondernemers met een eigen bedrijf hebben specifieke ondersteuning nodig wanneer ze hun zaak willen uitbouwen. Wij werken nauw met u samen, in elke levenscyclus van uw bedrijf, tot u beslist uw bedrijf over te dragen of te verkopen.

Of het nu gaat om het nemen van beslissingen, het verbeteren van de werking en dus ook de resultaten, of het oplossen van complexe vraagstukken en problemen: voor praktische begeleiding kunt u bij ons terecht. Stel het succes van uw zaak veilig.

 

loading-player

Playback of this video is not currently available

Waardecreatie

Met ons uitgebreide netwerk staan wij al jaar en dag ten dienste van de bedrijfswereld. Onze professionals stellen dan ook graag hun ruime expertise ter beschikking van de beginnende ondernemer. Onze hooggekwalificeerde ‘private business’-experts weten immers maar al te goed dat voor een kleine onderneming elke euro telt.

 

Uw lokale specialist

België is een klein land met grote regionale verschillen. Daarom vinden wij het heel belangrijk dat we ons dicht bij onze (potentiële) klanten bevinden. Zo kunnen we instaan voor een vlotte dienstverlening op maat van uw onderneming.

Vermogensbeheer

Iedereen wordt blootgesteld aan bepaalde risico’s – maar pakt u die afdoende aan? Wij kunnen u helpen om financiële gevaren af te wenden en een duurzame financiële zekerheid te bekomen.

 

Lees meer

 

Familiebedrijven

Wij kunnen de familiale ondernemer assisteren op diverse gebieden: fiscaliteit, boekhouding, strategie zowel als financiering en financieel beheer.

 

Lees meer

Contacteer ons

Philippe Vyncke
Partner
Tel: +32 (0)9 268 8303
E-mail adres

Patrick Mortroux
Partner, Finance & Human Capital Leader
Tel: +32 (0)4 220 6246
E-mail adres

Mélanie Adorante
Director
Tel: +32 (0)4 220 6230
E-mail adres

Hugo Verbist
Director
Tel: +32 (0)3 259 3149
E-mail adres

Volg PwC België