Move forward

Bezoek deze pagina in: Français, Nederlands
Move forward campaign - PwC Belgium

Wij helpen onze klanten vooruit

Wie met zin voor verantwoordelijkheid een organisatie wil leiden, denkt vooruit. Daarom hebben we als motto 'move forward'. Wij drukken geen veranderingen door gewoon om te kunnen veranderen – wel om bedrijven beter te doen functioneren en renderen. Daarom is het onze taak vooruit te kijken, te anticiperen en adviezen te formuleren waarmee onze klanten effectief geholpen zijn. Wij werken als een echte partner: niet ‘voor’ maar ‘samen met’ onze klanten. Wij stellen ons dan ook altijd aanspreekbaar en beschikbaar op.

Hoe helpen wij onze klanten vooruit?

  • Door vertrouwen op te bouwen. Onze klanten kunnen rekenen op onze kennis en ons wereldwijde netwerk.
  • Door de aangewezen experts in te schakelen. Onze medewerkers zijn hoogopgeleid en gespecialiseerd in diverse domeinen.
  • Door onverwachte wendingen af te wenden. We helpen onze klanten om in hun eigen job optimaal werk af te leveren.

Hebt u genoeg van de status-quo binnen uw onderneming? Wilt u vooruit? Neem dan ons dienstenaanbod door, lees meer over hoe wij de diverse industriesectoren benaderen en ontdek welke uitdagingen we u kunnen helpen het hoofd te bieden.

 

Wij helpen onze mensen vooruit

Onze mensen zijn ambitieus en zitten vol goede ideeën. Het zijn niet bepaald mensen die graag stilzitten; ze willen vooruit met hun carrière – en wij zijn niet van plan om hen tegen te houden.

Wij helpen onze werknemers ‘move forward’. Bij ons komen ze geen uitdagingen tekort en krijgen ze meer dan voldoende ruimte om (door) te groeien. Ze leren van topexperts in hun domein en worden voortdurend gecoacht.

Daarbovenop organiseren we jaarlijks meer dan 400 verschillende cursussen, met het accent op het ontwikkelen van technische en interpersoonlijke vaardigheden. Naast ‘training on the job’ volgen onze werknemers gemiddeld een maand opleiding per jaar.

Er is geen geheim recept voor succes. Wat er dan wel nodig is om te slagen: veel kansen en voldoende begeleiding. Zo vinden mensen zelf hun weg wel in de carrière die zij voor ogen hebben.

 

‘Move forward’ - de campagne

'Move forward' is het algemene concept van onze mediacampagne. Het weerspiegelt hoe PwC, als werkgever en als partner, mogelijkheden biedt aan mensen die een job zoeken, mensen die bij PwC werken, en bedrijven die klant zijn bij PwC. Mogelijkheden om te groeien en ambities waar te maken.  

Voor wie bij PwC aan de slag wil, houdt 'Move forward' in dat PwC het ideale startblok is voor een ambitieuze carrière. Voor wie al bij PwC werkt, betekent 'Move forward' alle kansen krijgen – in de vorm van opleiding, beroepsvorming, projecten en ervaring – om door te groeien naar een functie met meer verantwoordelijkheid. Kortom: om zich te ontplooien en verrijken

Met 'Move forward' engageert PwC zich ten slotte ook om zijn klanten de aangewezen experts ter beschikking te stellen. Alleen zo gaan de zaken vooruit. En dat is nu net de bedoeling.

Onze rekrutering wordt ondersteund met een nationale mediacampagne. We laten van ons horen op de radio, we zijn te vinden in de krant en we communiceren uiteraard ook online. En tijdens roadshows in de belangrijkste universiteitssteden van België zoeken we zelf onze toekomstige collega’s op.

Dit jaar is onze campagne opgebouwd rond getuigenissen van PwC’ers. Zij vertellen over hun eigen ervaring, over de mogelijkheden om in het buitenland te werken, de soorten opleiding die ze gekregen hebben en de expertise die ze opgebouwd hebben. Zo wordt al meteen concreet duidelijk waarom PwC als werkgever een klasse apart is.